Ereszcsatornák építése, szerelése, javítása és tisztítása garanciával!

Ablakpárkányok, kémények és falszegélyek fedése, vápák beépítése és egyéb tető és bádogos munkák

Tudja le egy helyen!

Tetőfedési megbízások mellett cégünk vállal bádogos munkálatkora szóló megrendeléseket is.

Amennyiben Önnek csak bádogosra vagy tetőfedő és bádogos szakemberre lenne szüksége hívjon minket bizalommal!

Bádogos munkálatok során ügyelünk a megfelelő vízelvezetés, vízzáró rétegek kialakítására.

Bádogos szolgáltatásaink:

  • Ereszcsatorna készítése, javítása több féle anyagból
  • Lefolyó készítése, javítása
  • Szegélyezés készítése, javítása
  • Fallefedés készítése, javítása
  • Párkányok készítése, javítása
  • Kiszögellések készítése, javítása

Bádogos munkáinkat minőségi alapanyagból, több éves szakértelem segítségével készítjük! Bonyolult formák esetén fémlemezfedést alkalmazunk, így minden elemet a lehető legpontosabban tudunk befedni. Ez a megoldás jól működik akkor is, ha a cserépfedést nem lehet alkalmazni és ezáltal a vízzárás nem megfelelően biztosított.

Bádogozás

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelés

Az ereszcsatorna szerves részét képezi ingatlanának, melynek hiánya vagy megrongálódása miatt hosszútávon az eső és a hó meglehetősen nagy károkat képes okozni. Tönkre teheti akár épületünk falait, nyílászáróit. A pontos, szakszerű munka megvédi házát a víz negatív hatásaitól.

Ereszcsatorna tisztítás

Ereszcsatorna tisztítás

Az ereszcsatornában felgyülemlett falevelek, gallyak eltömíthetik a járatot, akadályozva, módosítva ezzel a víz szabad áramlását a megfelelő irányba. Bizonyos időközönként szükséges a teljes rendszer átellenőrzése és tisztítása, hogy évekig különösebb javítás nélkül jól működhessen.

Egyéb bádogozás

Bádogozás

Egy épület körüli bádogos teendők nem merülnek ki az ereszcsatorna szerelésében és javításában, hiszen a párkányok, kiköpők, hajlatbádogok, vízgyűjtők és vápák legalább olyan fontos elemei a helyes működésnek. Szenteljen elegendő figyelmet szerelésüknek és karbantartásuknak!

Tetőfedés szakmai tapasztalattal, garanciával!

Cserepeslemez szerelés

Cserepeslemez szerelés

Talán az egyik leginkább előremutató és méltán közkedvelt tetőfedés a cserepeslemezes módszer, amely számos jól ismert előnnyel rendelkezik. Stílusos, határozott vonalvezetésű, ugyanakkor tartós és rendkívül kedvező áron elérhető.

Hagyományos cserepezés

Hagyományos cserepezés

A klasszikus formákat akár egyedi és modern színekkel is vegyítheti, melyek valamennyi épülethez kiválóan illeszkednek. A teljesen természetes anyagból készült kerámia cserepek otthona koronái lehetnek. Remekül variálható, felrakása egyszerű.

Cserepeslemez szerelés

Állókorcos tetőfedés Cserepeslemez szerelés

Ha valami modern megoldásban gondolkozik, akkor ne féljen kipróbálni az állókorcos tetőfedési módszert, hiszen a legtöbb házhoz nagyon jól passzol. Karaktert, egyediséget és határozott vonalvezetést kölcsönöz.

Tetőfelújítás, javítás

Palatető felújítás

Palatető felújítás

Az egykor divatos tetőfedési módszer ma már kissé elavultnak számít, helyét felváltották a környezettudatosabb, biztonságosabb és esztétikusabb megoldások. Ne késlekedjen a palatető felújításával, varázsolja újjá otthonát Ön is!

Tetőjavítás

Tetőjavítás

A tetőn keletkezett károk legnagyobb része orvosolható, érdemes szakemberre bízni, hogy elkerüljük a beázást vagy a falak komolyabb megrongálódását. Őrizze meg otthona kitűnő állagát a lehető legtovább! Szenteljen kellő figyelmet az apró meghibásodásokra is!

Tetőmosás

Tetőmosás

A tetőn keletkezett koszolódások nagy része a mohásodásból, a kéményből kiáramló koromból, de akár az ónos esőből is származhat, melyek nem csak esztétikai, de funkcionalitásbeli problémákat is okozhatnak. Tetőmosással mindezek elkerülhetők, megújulhat otthona.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

tetőfedés

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!