Javítási és felújítási munkálatok megtervezése és kivitelezése!

Régi családi házban él? Nyaralóját szülei vagy nagyszülei építtették?

Vihar vagy esőzések okoztak károkat házában? Házteteje javításra szorul? Legyen minden jobb, mint régen!

Javítási és felújítási munkálataink során figyelünk az ügyfél kéréseire és szem előtt tartva azokat törekszünk a tökéletes kivitelezésre! Szakemberekből álló csapatunk és minőségi felszerelésünk garancia Önnek, hogy amit kap az minőségi, profi munka lesz!

Kérjen ajánlatot akár már ma!

Háza már régi, akár több tíz éves palatetővel rendelkezik? Észrevett már rajta kisebb repedéseket, lyukakat?

Ne várjon tovább a felújítással! Egy elöregedett, elmohásodott palatetővel a nagyobb viharoknál szinte borítékolható, hogy a tetőszerkezetet nedvesség fogja érni. Amellett, hogy magát a tetőt tartó gerendákat, számukra káros, roncsoló, gyengítő hatású víz érhet, akár az Ön lakótere is könnyedén beázhat. Beázások és az ezzel együtt járó anyagi károk okozója gyakran az elhanyagolt, rossz állapotú tetőburkolat. Előzze meg a bajt most!

Érdemes tudni, hogy számos, régebbi típusú palatető készítéséhez használtak fel azbesztet, mely ma már több országban, köztük Magyarországon is tiltott alapanyagnak minősül. A tiltott, rákkeltő anyag könnyedén belemosódhat a talajvízbe, csatornarendszerbe, emellett a falakat is átjárhatja az azbesztes nedvesség, mely megszáradás után belélegzéssel a szervezetünkbe kerülhet.

Ne tegye ki családját ilyen veszélynek!

Az új technológiai eljárásokkal készített tetőburkolatok már nem tartalmaznak azbesztet, így egészsége biztonságban lesz a saját házában.

Tetőfelújítás, javítás

Palatető felújítás

Palatető felújítás

Az egykor divatos tetőfedési módszer ma már kissé elavultnak számít, helyét felváltották a környezettudatosabb, biztonságosabb és esztétikusabb megoldások. Ne késlekedjen a palatető felújításával, varázsolja újjá otthonát Ön is!

Tetőjavítás

Tetőjavítás

A tetőn keletkezett károk legnagyobb része orvosolható, érdemes szakemberre bízni, hogy elkerüljük a beázást vagy a falak komolyabb megrongálódását. Őrizze meg otthona kitűnő állagát a lehető legtovább! Szenteljen kellő figyelmet az apró meghibásodásokra is!

Tetőmosás

Tetőmosás

A tetőn keletkezett koszolódások nagy része a mohásodásból, a kéményből kiáramló koromból, de akár az ónos esőből is származhat, melyek nem csak esztétikai, de funkcionalitásbeli problémákat is okozhatnak. Tetőmosással mindezek elkerülhetők, megújulhat otthona.

Tetőfedés szakmai tapasztalattal, garanciával!

Cserepeslemez szerelés

Cserepeslemez szerelés

Talán az egyik leginkább előremutató és méltán közkedvelt tetőfedés a cserepeslemezes módszer, amely számos jól ismert előnnyel rendelkezik. Stílusos, határozott vonalvezetésű, ugyanakkor tartós és rendkívül kedvező áron elérhető.

Hagyományos cserepezés

Hagyományos cserepezés

A klasszikus formákat akár egyedi és modern színekkel is vegyítheti, melyek valamennyi épülethez kiválóan illeszkednek. A teljesen természetes anyagból készült kerámia cserepek otthona koronái lehetnek. Remekül variálható, felrakása egyszerű.

Cserepeslemez szerelés

Állókorcos tetőfedés Cserepeslemez szerelés

Ha valami modern megoldásban gondolkozik, akkor ne féljen kipróbálni az állókorcos tetőfedési módszert, hiszen a legtöbb házhoz nagyon jól passzol. Karaktert, egyediséget és határozott vonalvezetést kölcsönöz.

Bádogozás

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelés

Az ereszcsatorna szerves részét képezi ingatlanának, melynek hiánya vagy megrongálódása miatt hosszútávon az eső és a hó meglehetősen nagy károkat képes okozni. Tönkre teheti akár épületünk falait, nyílászáróit. A pontos, szakszerű munka megvédi házát a víz negatív hatásaitól.

Ereszcsatorna tisztítás

Ereszcsatorna tisztítás

Az ereszcsatornában felgyülemlett falevelek, gallyak eltömíthetik a járatot, akadályozva, módosítva ezzel a víz szabad áramlását a megfelelő irányba. Bizonyos időközönként szükséges a teljes rendszer átellenőrzése és tisztítása, hogy évekig különösebb javítás nélkül jól működhessen.

Egyéb bádogozás

Bádogozás

Egy épület körüli bádogos teendők nem merülnek ki az ereszcsatorna szerelésében és javításában, hiszen a párkányok, kiköpők, hajlatbádogok, vízgyűjtők és vápák legalább olyan fontos elemei a helyes működésnek. Szenteljen elegendő figyelmet szerelésüknek és karbantartásuknak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

tetőfedés

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!